7.02.13 г.

Впечатления от Amazon Kindle Touch

Като собственик на електронна книга Amazon Kindle Touch искам да споделя личните си впечатления от ползването му досега.
На първо място искам да обърна внимание на конструкцията на самия четец. Тъй като ми се наложи да му сменям дисплея което естествено изисква обстойното разглобяване на устойството мога да кажа че в сравниение с други електронни книги които съм отварял този е с доста по-добра конструкция което не е маловажно като се има предвид че един четец като Киндъл 4 е запечатан като консервена кутия и е голяма мъка да правиш по него какъвто и да било ремонт.
Второто нещо което ми направи впечатление е дизайна. На пръв поглед един с нищо кой знае какво изпъкващ четец, но в същото време с доста семпъл и изчистен външен вид.Приятена за работа и чувство за удобство при експлоатация.
Мога да кажа че съм повече от доволен от този модел Киндъл, който не е натъпкан с екстри но ще върши перфектна работа на тези от Вас които предпочетат наистина здрава електронна книга, пред такава с повече екстри но за сметка на това ненадеждна.
Единствения минус ако може да се сметне въобще за недостатък е липсата на осветление на дисплея.Но това си има и добра страна тъй като наличие на осветление би намалило живота на батерията с пъти. А и в момента на пазара има множество стилни калъфи с вградена лампичка. Един от тези модели калъфи с вградена лампичка за Киндъл Тъч можете да откриете в нашия блог kindlee-book или в партнъорския ни блог тук.



Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *