6.02.13 г.

Най-доброто Kindle сравнително ревю


Amazon Kindle промени начина по който хората четат и съхраняват своите заглавия. Вие можете да съхранявате много книги, списания и вестници на едно устройството си и да използвате виртуален маркер така че да можете да продължите да четете от там до където сте стигнали.Amazon е създал няколко модела Kindle за различни хора, така че намирането на този който пасва най-точно на вашите нужди  е важно. Ние създадохме това Kindle сравнително ревю за да Ви помогнем да решите кой Kindle е правилния за Вас.
Kindle се предлага в разновидност от модели, включително и по-голям, мултимедия таблет Kindle Fire HD 8.9 4G LTE, по-малкия Kindle Fire и четец като Kindle Keyboard, са само няколко имена.
Въпреки че всички тези модели включват в себе си основните възможности с които Kindle е познат, всички те идват с различни допълнителни функции, така че кой модел Kindle ще изберете зависи от вашите специфични нужди. Ние сме съставили това Kindle сравнително ревю, както и няколко старии за Kindle, така че да можете да ограничите вашия избор до устройство което Ви пасва точно.


Кой Kindle ще пасва на моите нужди?


Всяко устройство Kindle е уникално, съобразено с конкретни групи потребителни, така че кое е най-доброто за Вас?Ние сме написани представяне на всеки от основните модели така че да може да вникнете по-дълбоко в разликите. Имайте предвид че устройствата Kindle Fire предлагат някой функции на таблет, включително интернет връзка, докато останалите модели функционират само като електронни четци.
Ето кратко резюме за всяко устройство:

Kindle Fire HD 8.9 LTE - Един върхов таблет и електронен четец

Kindle Fire HD 8.9 LTE предлага гъвкавостта на таблет съчетано с удобството за съхраняване на всички ваши книги и файлове на едно устройство.Батерията ще издържи около 10 часа четене или сърфиране с едно зареждане. Този Kindle също идва с 4G LTE wireless, осигурявайки Ви достъп почти навсякъде. Също Ви предлага по-голяма памет за съхранение 32 или 64GB, в зависимост от версията която може да изберете. Освен това има и предна камера която Ви позволява да правите снимки или видео.

Kindle Fire - Таблет  и  четец

Kindle Fire е идеален за Вас ако търсите по-малък таблет който също има функции на електронен четец. Докато другите таблети и смартфони имат Kindle apps, Kindle Fire обединява функциите на електронен четец във всеки асплект на таблет.  Има пълноцветен дисплей вместо базовия E Ink, така че животът на батерията драстично е намален. Паметта е достатъчна, идващ с 8GB  или удвоена.

Kindle Keyboard  

Kindle Keyboard е малко по-голям от другите модели, но разполага с клавиатура под  дисплея, позволявайки Ви лесно и бързо да пишете текст.Този модел е подходящ за тези читатели които предпочитат физическа клавиатура вместо виртуална на тъчскрийн дисплей.

Kindle Paperwhite 3G - Яркото място

Kindle Paperwhite 3G идва с по-добра резолюция от по-ранния модел четец, и също има вградено осветление за осветяване на вашия дисплей перфектно. Можете да променяте нивото на яркост по ваш вкус и в зависимост от заобикалящати Ви среда. Поради дизайна на светлината осветяваща екрана, думите ще се четат ясно и отчетливо независимо къде четете.  Kindle Paperwhite 3G също предлага изключителен живот на батерията и 3G wireless. Amazon също предлага Kindle Paperwhite без 3G. Въпреки това това устройство разполага с WiFi, Вие имате възможност да сваляте съдържание директно от Amazon.

Kindle - Базовия книжен червей


Базовия модел на Kindle е чудесен ако Вие просто искате да четете някакви  книги и не искате да имате никакви допълнителни функции. Този електронен четец е перфектен просто за четене на книги без да е нужно да разнасяте сакове с книги наоколо или да се опитвате да се разхождате със сложен таблет. Също така е чудесен за студенти които искат да се фокусират върху ученето и не искат да се разсейват от тяхната училищна работа с Facebook или техните любими мобилни игри

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *