4.02.13 г.

Новият Kindle Paperwhite на Amazon вече е официален

След случайно изброяване на обновената версия на Kindle Paperwhite  на своя уебсайт тази сутрин Амазон обяви официално новия си електронен четец.
Второто поколение на Kindle Paperwhite има по-добър контраст и подобрено вградено осветление,а също така и е 25% по-бърз от предшественика си.Той също така получава Goodreads интеграция и новата функция на Амазон Page Flip.Page Flip позволява на читателите да прескочат на друга страница без да губят своята настояща позиция-идеално за тези които обичат да се връщат на предишни текстове за дочитане.
Подобреното вградено осветление използва същата light-guide технология като предишния Paperwhite,но е подобрена откъм спомагането за намаляване напрежението в очите,според Amazon.Онлайн търговци също казват че този дисплей има по-висок контраст в сравнение с предходния Paperwhite и че дисплеят "практически не се различава от реална книга".Нарекохме оригиналната версия front-lit дисплея "почти перфектен".

Придобивката на Amazon Goodreads се отплаюа с интеграция в библиофилски социален сайт.Намерете това което вашите приятели четат само с едно натискане а екрана.Всичко това плюс функции като Whispersync,X-Ray и Time to Read направиха новият Paperwhite победител.

Paperwhite е достъпен за предварителна поръчка от днес за $119 с special offers и $139 без offers.Ще се изпраща от 30-ти Септември.Paperwhite 3G+WiFi версията е достъпна за $189 и ще се изпраща от 5-ти Ноември.


Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *